Please enable JS

NOVINKY

MIZUNO NEON RUN 2024 opět v Praze 6 na Vypichu


21. srpen 2024 / Run/Indoor

V sobotu 31. srpna zažije pražský Vypich již devátý ročník speciální sportovní akce, která se stala ve světě fenoménem. MIZUNO NEON RUN je divoký a šílený zářící zážitek! Tato akce není tak moc o rychlosti, jako spíše o užívání si v noci jasných světel a neonové barvy na tělo pod UV černým světlem se svou rodinou či přáteli.

Akce MIZUNO NEON RUN je o lidech různých rychlostí, věků, tvarů a velikostí, překračujících startovní čáru. Přijďte takoví, jací jste! Tato akce bude pětikilometrový nezávodní běh či chůze s rodinou, které jsou mnohem více o zábavě a vytváření vzpomínek. Neon Run Vám jednoduše vyrazí dech! V každém startovním balíčku účastníci naleznou neonovou svítící tyč, která umocní dojem neonového běhu. Na každého účastníka čeká v cíli krásná velká NEON RUN UNICORN medaile.

Běžci se mohou těšit na zářící LED zóny, ale i startovní koridor z neonově zářících světel, laserového tunelu, mlhy a hudby na podporu nevšedního sportovního zážitku. Trasa Neon Run je situována do krásného prostředí letohrádku Hvězda. Běh je nezávodní.

Více informací o akci a přihlášky naleznete na: www.neonrun.cz.

V rámci MIZUNO NEON RUN proběhne charitativní běh FénixRun 2 km.

Výtěžek ze všech závodů FénixRun bude rozdělen mezi nadační fondy a spolky. Celkem 8 neziskových organizaci. Běh vhodný i pro děti. 300 Kč pomůže 8 neziskovkám, Tebe to zahřeje na srdci, dostaneš super medaili a tričko!

Výtěžek bude rozdělen 8 nadacím:
Za Sklem o.s.
Společné cesty
Žlutá stužka - proti předsudkům
Černí koně
Nadační Fonf La VIDA LOCA
Epigenteo
Fuck Cancer
Nadační Fond Modrý Hroch

www.fenixrun.com

Moderovat bude Vlasta Bucek. Nebudou chybět skákací hrady pro děti a malování na obličej neonovými barvami a cukrová vata zdarma. Nebudou ani chybět stánky s občerstvením a prodejem neonových svítících brýlí, čepic, tyček a dalších věcí. Fotokoutky.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY