Please enable JS

NOVINKY

LEKI partnerem Big Bears Ultra


19. srpen 2024 / Ski/Outdoor

Vydejte se na trailové dobrodružství malebnou krajinou Slovenska, v horách a kopcích okolo Žiliny, na trati závodu Big Bears Ultra. Startuje se 21.9.2024 v 6:00 a LEKI bude u toho!

Závody BBU100+, BBU RELAY a BBU20, které začínají na historickém hradě Budatín, se odehrávají uprostřed zvlněných kopců Kysucké vrchoviny a zavedou účastníky na úchvatné vrcholky Malé Fatry a drsné krásy Strážovských vrchů. Závod BBU60+ začíná pod majestátním hradem Strečno, který dodává zážitku nádech velkoleposti. Všechny závody vrcholí na Budatínském hradě a po cestě se proplétají trasou přes další tři hrady. Tato rozmanitá trasa slibuje vzrušující jízdu, na které nechybí běhavé louky, okouzlující lesní cesty, náročná stoupání a klesání, technické skalnaté úseky, osvěžující přejezd řeky a adrenalinový 15 km úsek dynamických stoupání a klesání. Závod BBU na Slovensku je spojením historického půvabu, přírodních krás a trailového běžeckého vzrušení.

Závody BBU jsou součástí série Europe Trail Cup, která spojuje nadšence trailového běhu na Slovensku, v Polsku, ve Slovinsku, v Itálii, v Bosně, v Srbsku a Makedonii.

Zakončete léto s LEKI na trati závodu Big Bears Ultra. Registrace ještě neskončila. LEKI Vás podpoří.

Všechny informace k závodu jsou na webu pořadatele.

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY