Please enable JS

NOVINKY

Nový běžecký seriál pod hlavičkou Mizuno.


10. únor 2020 / Run/Indoor

Seriál Mizuno Prague Park Race začíná závodem v Průhonicích

 

V Průhonickém parku těsně za hranicí Prahy se 4. dubna poběží třetí ročník Mizuno Prague Park Race.

Rovinatá čtrnáctikilometrová trasa krásným zámeckým parkem učarovala v minulých dvou ročnících běžcům tak, že se oba roky naplnila kapacita závodu. Stejná trasa i stejný limit závodníků je připravený i letos a kdo by chtěl běžet, měl by si pospíšit s přihláškou – už je registrováno přes 300 běžců.

 

Jedná se o 14 km dlouhý závod ze série Prague Park Race, který se koná v Průhonickém parku, Více informací o Prague Park Race Průhonický park najdete v termínovce.

Pořadatelé pro účastníky připravili rychlé trasy krásnou přírodou

Na závodníky opět čekají po zdolání rychlé trasy krásnou přírodou obou částí zámeckého parku přírodní medaile, vyhlášení věkových kategorií i tombola. Stejně jako v minulých letech, i tentokrát mohou běžci otestovat závodní boty. A protože má celý seriál Prague Park Race nového generálního partnera, můžou se závodníci těšit na testovací boty z nové kolekce Mizuno. A kdo bude mít po závodě štěstí, může jedny boty od Mizuna vyhrát v tombole.

 

 

Stejně jako loni navazuje na závod v Průhonicích s třítýdenním odstupem terénní Mizuno Hruboskalský půlmaraton. V sérii Mizuno Prague Park Race opět nalezneme závody v Divoké Šárce v červnu a v Prokopském dolí v říjnu a po loňských premiérách se poběží i druhé ročníky závodů Mizuno Černá hora SkyRace Mattoni FreeRun Park Race na Konopišti

B2B LEVELSPORTKONCEPT
VSTUP PRO OBCHODNÍ PARTNERY